Draadloos (RF) koppelen

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het kan voorkomen dat het door projectering en geluidsdruk noodzakelijk wordt om rookmelders te koppelen. Dan is bedraad koppelen en/of draadloos (RF) koppelen met de rookmelders van Ei Electronics een goede oplossing! De draadloos (RF) koppelbare melders van Ei Electronics onderscheiden zich door hun ongekende mogelijkheden en installatiegemak.

Gekoppelde rookmelders verhogen de veiligheid!

Standaard worden rookmelders gekoppeld met een extra koppeldraad (interconnect), waarbij alle melders op één lichtgroep worden aangesloten.
> Bekijk het schema met 3 voorbeelden van bedraad koppelen (PDF)

Bedraad niet mogelijk? Dan draadloos (RF) koppelen!
Er zijn situaties waarbij een bedrade koppeling niet mogelijk is. Bijvoorbeeld omdat de melders over meerdere lichtgroepen zijn verdeeld of als het trekken van een extra koppeldraad niet mogelijk is. Denk hierbij aan renovatie, studentenpanden, woning met praktijkruimte of luxe woningbouw. Ei biedt dan een betrouwbare oplossing met draadloos (RF) koppelbare melders waarmee de gewenste koppeling draadloos (Radio Frequentie 868 MHz) tot stand komt. De melders communiceren (zenden en ontvangen) met elkaar door middel van RF sokkels.


> Netgevoede rookmelders draadloos (RF) koppelen
> Batterijgevoede melders draadloos (RF) koppelen
> Accessoires draadloos (RF) koppelen


Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!