Zekerheid met de Ei 166e rookmelder

Total Cost of Ownership: minimaal onderhoud met Ei Electronics melders

Total cost of ownership (TCO) is een thema dat steeds vaker op tafel komt bij de installateur. Niet langer wordt alleen gekeken naar de aanschafprijs van een melder; de installateur houdt ook rekening met de totale kosten van aanschaf, inclusief het onderhoud en beheer van de melder door de jaren heen.

Lagere Total Cost of Ownership
De TCO van de Ei 166e melder met 10-jaars lithium batterijen zijn lager dan bij de Ei 146 rookmelder. In aanschaf is de Ei 166e rookmelder wel duurder dan een Ei 146 rookmelder, maar op de lange termijn hoeft er minder onderhoud aan deze melder worden gedaan waardoor er kosten bespaard worden. In plaats van tijd te besteden aan onderhoud heeft de installateur nu meer tijd voor nieuwe projecten.

Ontdek de voordelen op het gebied van:

Aanschaf
Onderhoud
Milieu
Bewoners
Veiligheid


Bereken je kostenbesparingAanschaf
Lagere kosten over de hele levensduur

Aanschaf ei 146 vs ei 166e
De Ei 146 is goedkoper in aanschaf. Door de jaren heen lopen kosten op.
Aanschaf Ei 166e vs ei 146
De Ei 166e is duurder in aanschaf. Door de jaren heen nemen de kosten af.

Onderhoud
Bespaar dankzij slimme stofcompensatiefunctie

Ei 650c rookmelder
De 9V alkaline back-up batterij moet elke 2-3 jaar vervangen worden. Door het type ontwerp moet je de melder vaker schoonmaken.
Ei 603TYC hittemelder kopen
De oplaadbare 10-jaars lithium back-up batterij hoef je gedurende de levensduur van de melder niet meer te vervangen, zodat je deze tijd kan besteden aan andere opdrachten.

Milieu
Beter voor de portemonnee en het milieu

Ei 650c rookmelder
Doordat de batterijen vaker vervangen moeten worden, is de belasting voor het milieu groter.
Ei 603TYC hittemelder kopen
De batterijen hoeven gedurende de levensduur van de melder (10 jaar) niet vervangen te worden, wat beter is voor het milieu

Bewoners
Geen gepiep dankzij 10 jaars batterij

Ei 650c rookmelder
Als de batterijen leeg zijn, gaan deze vaak ’s nachts af. Dit is voor de bewoners een onaangename situatie.
Ei 603TYC hittemelder kopen
De lithium batterij gaat gegarandeerd 10 jaar lang mee en gaat dus niet piepen als de batterij leeg is. Een geruststellende gedachte voor de bewoners.

Imago
Een hogere klanttevredenheid tegen lagere totaalkosten

Ei 650c rookmelder
Als de batterijen niet op tijd vervangen worden, geeft de melder – vaak ‘s nachts – een piepsignaal af. De melder werkt dan niet meer (goed) en in geval van brand zal de melder te laat of helemaal niet af gaan. Ofwel: minder zekerheid van echte veiligheid.
Ei 603TYC hittemelder kopen
Door de 10-jaars lithium batterij zijn de bewoners ervan verzekerd dat de melder werkt wanneer die moet werken en niet ongeoorloofd afgaat omdat de batterij leeg is. Mocht bovendien de stroom uitvallen, dan schakelt de melder automatisch over op de back-up batterij. Dus 10 jaar lang zorgeloze veiligheid.

Contact
Laat je informeren over de mogelijkheden. Bel ons vrijblijvend op 038-4698200 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Home
  • Zekerheid met de Ei 166e rookmelders